Over ons2021-07-15T13:15:06+01:00

Over ons

STILLER, SCHONER, KRACHTIGER

Home/Over ons

Over New Electric Marine

New Electric Marine is gebouwd op samenwerking; altijd gebaseerd op specialistisch vakmanschap, maar zeker ook op de persoonlijke drive, gezamenlijke passie en gedeelde visie op duurzaamheid. Korte lijnen en een goede verstandhouding maken dat makkelijker en sneller te realiseren. Ook onze business partners maken integraal deel uit van ons team. We werken zij aan zij aan het gebruiksgemak en -plezier voor de opdrachtgever én de gebruikers.

Maak kennis met ons team

Waar we voor staan

New Electric Marine biedt het summum op het gebied van elektrische aandrijving. Dit kan dankzij de samensmelting van twee trotse partnerbedrijven. Twee originele geesten – Anne Kloppenborg (oprichter van New Electric) en Dick Gilles (oprichter van Dick Gilles Jachtbouw) – hebben hun kennis, ervaring en innovatiekracht gebundeld. Ze maken elkaar beter op het gebied van ecologisch verantwoord en duurzaam bouwen, met een scherp oog voor de veiligheid, belastbaarheid en gebruiksgemak die noodzakelijk is voor extreme prestaties op het water. Het streven is om de standaard te zetten op het gebied van elektrisch varen en generatoren overbodig te maken, zonder de menselijke maat te verliezen. Uiteindelijk staat de tevredenheid van de gebruiker en opdrachtgever centraal, in een sfeer van doelgerichte kameraadschap.

Ja, graag maak ik vrijblijvend kennis

Unieke samenwerking

Rond 2010 ontmoetten Dick Gilles en Anne Kloppenborg elkaar op de HISWA. Ze raakten aan de praat en de uitwisseling van hun originele ideeën gaat nog iedere dag door. Na een jarenlange samenwerking hebben beiden hun maritieme expertise op het gebied van elektrische aandrijflijnen ingebracht in New Electric Marine. Hoe je ook elektrisch wil varen – met een onverwoestbare werkboot, multi-inzetbare sleepboot of een onweerstaanbaar, ecologisch verantwoord zeiljacht – New Electric Marine realiseert toekomstplannen. Vakbekwaamheid en moderne duurzame technieken gaan hand in hand, waarbij communicatie met de opdrachtgever hoog in het vaandel staat. Soms maken ze zelfs het ondenkbare mogelijk, met nieuwe uitvindingen voor nieuwe toepassingen. Bij New Electric Marine dagen deze mannen elkaar uit, vullen elkaar aan en houden beiden van de uitdaging om bijzondere, schijnbaar eenmalige, projecten te laten uitgroeien tot kleine series. Slimme productietechnieken met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees ook over onze partners

Unieke samenwerking

Rond 2010 ontmoetten Dick Gilles en Anne Kloppenborg elkaar op de HISWA. Ze raakten aan de praat en de uitwisseling van hun originele ideeën gaat nog iedere dag door. Na een jarenlange samenwerking hebben beiden hun maritieme expertise op het gebied van elektrische aandrijflijnen

ingebracht in New Electric Marine. Hoe je ook elektrisch wil varen – met een onverwoestbare werkboot, multi-inzetbare sleepboot of een onweerstaanbaar, ecologisch verantwoord zeiljacht – New Electric Marine realiseert toekomstplannen. Vakbekwaamheid en moderne duurzame technieken gaan hand in hand, waarbij communicatie met de opdrachtgever hoog in het vaandel staat. Soms maken ze zelfs het ondenkbare mogelijk, met nieuwe uitvindingen voor nieuwe toepassingen. Bij New Electric Marine dagen deze mannen elkaar uit, vullen elkaar aan en houden beiden van de uitdaging om bijzondere, schijnbaar eenmalige, projecten te laten uitgroeien tot kleine series. Slimme productietechnieken met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees ook over onze partners

Blog

Onze klanten

“Dick en Anne staan open voor innovatie en weten precies wat ze doen”

Jan Luteijn | Sleepdienst Luteijn

“Elekrisch transport over water is niet alleen een goed alternatief, maar vooral het schoonste alternatief”

André Krijger| PK Waterbouw

“Nooit meer buiten in de dieseldampen, maar volledig emissieloos. Bovendien heerlijk rustig”

De bemanning van de Pieter Kruiswijk | Waternet

Ga naar de bovenkant